ΣΙΓΗ

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
19,90
978-960-6868-68-9
978-960-6868-68-9
Δεν υπάρχει απόθεμα

Η Νόρα Γκρέι δεν μπορεί να θυμηθεί τους τελευταίους πέντε μήνες της ζωής της. Μετά το αρχικό σοκ του ξυπνήματός της σ’ ένα νεκροταφείο κι έχοντας μάθει ότι αγνοείτο για εβδομάδες –χωρίς κανείς να γνωρίζει πού ήταν ή μαζί με ποιον– προσπαθεί να ξαναβάλει τη ζωή της σε τάξη. Πηγαίνει στο σχολείο, βγαίνει με την κολλητή της, τη Βι, και προσπαθεί να αποφύγει τον ανατριχιαστικό νέο φίλο της μαμάς της. Υπάρχει, όμως, μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού της, μια ιδέα σχεδόν απτή. Οράματα αγγελικών φτερών και αλλόκοσμων πλασμάτων, που δεν έχουν καμία σχέση με την τετριμμένη ζωή της. Κι εκείνη η αδιάσειστη υποψία ότι κάποιο κομμάτι του εαυτού της λείπει.

Τότε, ο δρόμος της Νόρα διασταυρώνεται μ’ ενός σέξι αγνώστου, για τον οποίο νιώθει μια υπνωτιστική έλξη. Εκείνος φαίνεται να κρατά όλες τις απαντήσεις... και την καρδιά της. Κάθε λεπτό που περνά μαζί του γίνεται όλο και πιο έντονο, μέχρι που η Νόρα συνειδητοποιεί ότι ίσως είναι ερωτευμένη. Ξανά.

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2012
Αριθμός Σελίδων :
448
Διαστάσεις:
13,5 cm x 20,5 cm
Συγγραφέας :
Becca Fitzpatrick
Μετάφραση :
Δήμητρα Καρανικολού

Becca Fitzpatrick

Η Becca Fitzpatrick ζει στο Κολοράντο. Η Αγγελική Σιωπή είναι το πρώτο της µυθιστόρηµα. Όταν δεν ασχολείται µε τη συγγραφή, συνήθως αναζητεί παπούτσια σε τιµή ευκαιρίας, τρέχει ή παρακολουθεί αστυνοµικές σειρές στην τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.beccafitzpatrick.com