Πολεμοφόρος Τόμος Α'

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
19,90
978-618-5194-36-9
978-618-5194-36-9
Σε Απόθεμα
+

Πολεμοφόρος

Από τον Νο1 συγγραφέα των New York Times,

με περισσότερα από 7 εκατομμύρια πωλήσεων παγκοσμίως

Brandon Sanderson

 

Kάθε άνθρωπος είναι ήρωας της δικής του ιστορίας…

Αυτή Είναι Η Ιστορία Δύο Αδελφών… δύο πριγκιπισσών, της Βιβένα και της Σίρι, που θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, την Ίντρις, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Χαλαντρέν, την πρωτεύουσα των εχθρών τους. Η μία από τις δύο είναι υποχρεωμένη να παντρευτεί τον Θεό Βασιλιά, τον τρομερό ηγεμόνα του Χαλαντρενού βασιλείου.

Αυτή είναι η ιστορία δύο Θεών… του Σούσεμπρον, του Θεού Βασιλιά της Χαλαντρέν, και του  Ύμνου του Φωτός, του απρόθυμου θεού της γενναιότητας, που ζουν απολαμβάνοντας  τιμές και δόξα, «φυλακισμένοι» στην Αυλή των θεών. Στον κόσμο τους εκείνοι που πεθαίνουν ένδοξα επιστρέφουν ως Εγερθέντες, ως θεοί για να ζήσουν περιορισμένοι, απαρτίζοντας το Χαλαντρενό πάνθεον. Η δύναμή τους είναι γνωστή ως ΒιοΧρωματική μαγεία και βασίζεται σ’ ένα χαρακτηριστικό γνωστό ως Ανάσα, που μπορεί να συλλεχθεί μια-μια τη φορά, στερώντας την από τον άνθρωπο που την «χαρίζει».

Αυτή είναι η ιστορία ενός αντιήρωα… του Βάσερ, του μυστηριώδη Αφυπνιστή που προσπαθεί απελπισμένα να διορθώσει τα λάθη που έκανε πριν από πολλά, πολλά χρόνια. Με τη χρήση της Ανάσας και αντλώντας χρώμα από τα καθημερινά αντικείμενα, οι Αφυπνιστές μπορούν να πετύχουν θαύματα αλλά και να προκαλέσουν συμφορές.

Οι μοίρες όλων αυτών των ηρώων θα διασταυρωθούν σε μια επική περιπέτεια φαντασίας, ίντριγκας, εκδίκησης και φυσικά ανατροπών, σε μια ιστορία όπου τα μυστήρια της αγάπης, της μαγείας, του πεπρωμένου και της μετά θάνατον ζωής αποκαλύπτονται με μοναδικό τρόπο.

 

«Μια εξαίρετη ιστορία μαγείας, μυστηρίου και πολιτικής των θεοτήτων. Ο Πολεμοφόρος μπορεί να αφήσει και εσάς χωρίς ανάσα». 

-Μάικλ Μούρκοκ

 

  • The Reading List Award 2010, by the American Library Association
  • Barnes & Noble – One of the best 5 SF&F novels of 2009
  • ALA TOP 5 FANTASY OF 2009

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2019
Αριθμός Σελίδων :
512
Συγγραφέας :
Brandon Sanderson
Μετάφραση :
Βάσω Χρήστου

.

Δείγμα 1ου κεφαλαίου (WarbreakerΑchapter.pdf, 277 Kb) [Λήψη]