ΚΡΕΣΕΝΤΟ

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
19,90
978-960-6868-46-7
978-960-6868-46-7
Σε Απόθεμα
+

Η συνέχεια του παγκόσμιου best seller "Αγγελική Σιωπή"

Η ζωή της Νόρα Γκρέι εξακολουθεί να απέχει πολύ από το τέλειο. Η επιβίωση από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον της δεν ήταν ευχάριστη υπόθεση, αλλά τουλάχιστον της εξασφάλισε έναν φύλακα άγγελο. Έναν μυστηριώδη, γοητευτικό, πανέμορφο φύλακα άγγελο. Ανεξάρτητα όμως από τον ρόλο του στη ζωή της, ο Πατς κάθε άλλο παρά αγγελικά φέρεται. Είναι πιο κρυψίνους από ποτέ –αν είναι δυνατόν– και το χειρότερο, φαίνεται να κάνει παρέα με τη μεγαλύτερη εχθρό της Νόρα, τη Μάρσι Μίλαρ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Νόρα στοιχειώνεται από οράματα του δολοφονημένου πατέρα της, φτάνοντας στο σημείο ν’ αναρωτηθεί αν η Νέφιλιμ καταγωγή της σχετίζεται με τον θάνατό του. Στην απόγνωσή της ν’ ανακαλύψει τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα, εμπλέκεται σε ολοένα πιο επικίνδυνες καταστάσεις προκειμένου να μάθει την απάντηση. Κάποια πράγματα, ωστόσο, είναι καλύτερο να παραμένουν θαμμένα, γιατί η αλήθεια μπορεί να καταστρέψει όλα όσα –και όσους– εμπιστεύεται η Νόρα.

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2011
Αριθμός Σελίδων :
432
Διαστάσεις:
13,5 cm x 20,5 cm
Συγγραφέας :
Becca Fitzpatrick
Μετάφραση :
Δήμητρα Καρανικολού

Becca Fitzpatrick

Η Becca Fitzpatrick ζει στο Κολοράντο. Η Αγγελική Σιωπή είναι το πρώτο της µυθιστόρηµα. Όταν δεν ασχολείται µε τη συγγραφή, συνήθως αναζητεί παπούτσια σε τιµή ευκαιρίας, τρέχει ή παρακολουθεί αστυνοµικές σειρές στην τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.beccafitzpatrick.com