ΜΑΓΕΙΑ

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
16,90
978-618-5194-21-5
978-618-5194-21-5
Σε Απόθεμα
+

Το Νο 1 best-seller των New York Times, από την συγγραφέα με

πάνω από  650 εκατομμύρια πωλήσεις των βιβλίων της παγκοσμίως!

 

Κάθε χρόνο μια καλοκαιρινή  βραδιά, ύστερα από μυστική πρόσκληση, ένα υπερπολυτελές γεύμα λαμβάνει χώρα έξω από μια μεγαλοπρεπή τοποθεσία, με τους καλεσμένους να καταφτάνουν ντυ-μένοι στα λευκά.

Φέτος, το Δείπνο στα Λευκά διαδραματίζεται στο Παρίσι, την Πόλη του Φωτός, όπου μια ομάδα στενών φίλων βρίσκονται στα πρόθυρα αλλαγών. Καθώς ο ήλιος δύει, χιλιάδες κεριά ανάβουν… 

Ο Ζαν-Φιλίπ και η Βαλερί Ντυμά είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και στα μικρά παιδιά τους. Εκείνος, αναδυόμενος αστέρας του χρηματοοικονομικού κόσμου, εκείνη συντάκτρια στη γαλλική Vogue. Μια μοναδική ευκαιρία ζωής όμως, μπορεί να τους οδηγήσει στον χωρισμό – και στον πειρασμό… Η επιτομή του κομψού ζεύγους με εξουσία από το Μιλάνο, η Μπενεντέττα και ο Γκρε-γκόριο Μαριάνι, διοικούν μια φημισμένη ιταλική αυτοκρατορία ενδυμάτων. Ο Γκρεγκόριο όμως, έχει μια αδυναμία που πυροδοτεί κρίση στην εταιρεία, αλλά και στον γάμο τους… Η Σαντάλ Γκιβερνύ, βραβευμένη σεναριογράφος, και ο Ντάραμ Σινγκ, επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της τεχνολογίας στην Ινδία, είναι μόνοι στη ζωή και ευκαιριακό ζεύγος για τη βραδιά…

Τα μονοπάτια όλων θα πάρουν δραματικά διαφορετικές διαδρομές προτού καν τελειώσει το Δείπνο στα Λευκά.

 

 

 

Η Steel είναι τόσο απαραίτητο συστατικό της βόλτας στην παραλία όσο και το αντηλιακό.

—New York Post

 

Η Steel συνθέτει με δεξιοτεχνία στιγμές που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές μας.

—Publishers Weekly

  

Ένα από τα πράγματα που κρατούν την Danielle Steel φρέσκια είναι η ροπή της προς την καίρια πλοκή…
Ο συνδυασμός της αναλυτικής έρευνάς της και του ταλέντου της να δημιουργεί πιστευτούς χαρακτήρες σε καθηλώνουν.

—The Star-Ledger

  

Η Steel είναι μια από τις καλύτερες συγγραφείς!

—Los Angeles Times

 

Η Steel ξέρει πώς να αποσπάσει συναίσθημα ακόμα κι από τις πιο σύντομες σκηνές.

—People

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
Η Ντανιέλ Στηλ (Danielle Steel) έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς παγκοσμίως, με μυθιστορήματα που έχουν πουλήσει πάνω από 650 εκατ. αντίτυπα.
Ανάμεσα στα πολλά διεθνούς εμβέλειας bestsellers βιβλία της περιλαμβάνονται τα e Apartment,
Property of a Noblewoman, Blue, Precious Gis, Undercover, Country, Prodigal Son και πολλά ακόμα μυθιστορήματα με διθυραμβικές κριτικές.
Έχει γράψει επίσης τα His Bright Light, με θέμα την ιστορία της ζωής και του θανάτου του γιου της Νικ Τράινα, A Gi of Hope, ένα χρονικό της προσφοράς της στους άστεγους, Pure Joy, ένα φόρο τιμής στα πολλά σκυλιά που έχει αγαπήσει η οικογένειά της, και τα παιδικά βιβλία Pretty Minnie in Paris και Pretty Minnie in Hollywood. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (Magic_chapter_1.pdf, 0) [Λήψη]