Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΤΕΡΛΙΝΓΚ

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
21,90
978-618-5194-08-6
978-618-5194-08-6
Σε Απόθεμα
+

Οι Αγώνες Πείνας συναντούν Το παιχνίδι του Στέμματος

 

Στον πρώτο τόμο μιας θεαματικής τριλογίας, η νεαρή Κέλσι Ράιλι Γκλυν, νόμιμη διάδοχος του θρόνου του Τέρλινγκ, μεγαλώνει απομακρυσμένη από το βασίλειό της για να παραμείνει ζωντανή.

Όταν κλείνει τα δεκαεννιά, όμως, τα εναπομείναντα μέλη της Βασιλικής Φρουράς φτάνουν, για να την οδηγήσουν με ασφάλεια στην πατρίδα της, όπου θα διεκδικήσει το στέμμα και την εξουσία. Τόσο η διαδρομή έως το παλάτι όσο και η παραμονή της σε αυτό θα αποδειχθούν πρόκληση, καθώς ολόγυρά της καραδοκούν πληρωμένοι δολοφόνοι, ληστές αγνώστων προθέσεων και προδότες εκ των έσω. 

Η Κέλσι θα έρθει αντιμέτωπη με τον πραγματικό κόσμο, σε ένα δυστοπικό περιβάλλον, όπου το κράτος της πληρώνει φόρο αίματος στο γειτονικό Μορτμένσνι, ο λαός της υποφέρει, ενώ η μοχθηρή Κόκκινη Βασίλισσα θριαμβεύει. Οι σύμμαχοί της, λίγοι αλλά καλοί, θα προστρέξουν – αν και όχι πάντοτε έγκαιρα. Και το μαγικό ζαφείρι της, που μοιάζει να έχει δική του θέληση, σίγουρα έχει να παίξει κάποιον ρόλο σε όλα αυτά...  

 
Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2016
Αριθμός Σελίδων :
512
Διαστάσεις:
13,07 x 20,5 cm
Συγγραφέας :
Erika Johansen
Μετάφραση :
Κασσιανή Μπουλούκου

Erika Johansen

Erika Johansen μεγάλωσε και κατοικεί στην περιοχή του San Francisco Bay. Σπούδασε στο Swarthmore College και στο IowaWriter Workshop. Εργάζεται ως δικηγόρος, αλλά δεν σταματά ποτέ να γράφει.  

Η Βασίλισσα του Τέρλινγκ - Δέιγμα (QotT_Sample_chapter.pdf, 1,387 Kb) [Λήψη]