ΑΒΑΝΑ ΝΟΥΑΡ

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
22,90
9786185194611
978-618-5194-61-1
Σε Απόθεμα
+

Αβάνα Νουάρ

 

Για τους περισσότερους, η Αβάνα είναι ένα τροπικό ερείπιο όλο αμαρτία, σεξ και βουή. Ένας παράλληλος κόσμος οικείος μα και εξωτικός, με το εμπάργκο να παίζει τον ρόλο εκτόνωσης για τις όποιες παρορμήσεις ή επιθυμίες έχουν μείνει καταπιεσμένες. Πολύ πριν από την κατάρρευσή της την Περίοδο της Επανάστασης, από τον καιρό που ήταν ακόμα αποικία, η Αβάνα αποτελούσε προσφιλή προορισμό για εκείνους που ήθελαν να απολαύσουν όσα τους ήταν απαγορευμένα.

 

Στην πραγματική Αβάνα την άνομη Αβάνα, που δεν εμφανίζεται ποτέ στις καρτ-ποστάλ και τους τουριστικούς οδηγούς η έννοια της αμαρτίας έχει εξαφανιστεί μπροστά στην επιτακτικότητα της ανάγκης. Και η ανάγκη όλο πόνο και πείνα αναπόφευκτα κάνει την ανθρώπινη καρδιά σκοτεινή, άγρια και εγκληματική.

 -----------------------------

 Αν ψάχνετε για ένα ιλουστρασιόν νουάρ, με ηλιοβασιλέματα, μοχίτο στο La Florida ή χορεύτριες στο La Tropicana, δεν θα το βρείτε στο Αβάνα Νουάρ. Εδώ είναι ένα νουάρ με διαφορετικές αποχρώσεις και υφές, όλο σκιές και μοχθηρία, μα κι απελπισμένο επίσης, πληγωμένο και με την καρδιά ραγισμένη.

 Miami Herald

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2021
Αριθμός Σελίδων :
456
Συγγραφέας :
Διάφοροι
Μετάφραση :
Χριστόδουλος Λιθαρής

.