ΠΑΝΔΗΜΙΑ - Το Εγχειρίδιο για να Είστε Έτοιμοι

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
12,90
9786185194475
978-618-5194-47-5
Σε Απόθεμα
+

EBOLA, H1N1, MERS

Είστε Ασφαλής;

 

Κάθε χρόνο ξεσπούν επιδημίες! Και μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο. Το 2020, o COVID-19 (ένας εξαιρετικά μεταδοτικός κοροναϊός με ποσοστό θνησιμότητας ισοδύναμο με την ισπανική γρίπη) εξαπλώθηκε από το Wuhan της Κίνας, σε μια παγκόσμια πανδημία, προκαλώντας οικονομικό πανικό και ένα ανεξέλεγκτο ξέσπασμα, παρά τις καλύτερες προσπάθειες των κυβερνήσεων και των οργανώσεων υγείας. Τι θα συμβεί λοιπόν, όταν μια θανατηφόρα επιδημία εισβάλλει στην πόλη σας; Θα είστε έτοιμοι;

 

Η Πανδημία – Το Εγχειρίδιο για να Είστε Έτοιμοι παρέχει τις ζωτικές πληροφορίες και τα σωστικά βήματα που απαιτούνται πριν και μετά από ένα ξέσπασμα, όπως:

 

  • Προειδοποιητικά Σημάδια Έξαρσης
  • Αρχικά συμπτώματα
  • Ευκολία Μετάδοσης
  • Πρωτόκολλο Καραντίνας
  • Ικανότητες πρώτων βοηθειών
  • Ιατρική περίθαλψη
  • Μελλοντικές Απειλές
  • Θεραπείες στο Σπίτι

 

 

[ Με λεπτομερείς πληροφορίες για θανατηφόρες ασθένειες, συμβουλές για την αποθήκευση προμηθειών και σχέδια διαφυγής, αυτό το βιβλίο προσφέρει όσα απαιτούνται για να παραμείνετε ασφαλείς εσείς και η οικογένειά σας. ]

 

Σχετικά με τη Συγγραφέα

 

Η Cat Ellis είναι βοτανολόγος και δεινή prepper, με άλλα λόγια, προετοιμασμένη για κάθε καταστροφή. Η αγάπη της για τα βότανα ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, όταν τα βότανα τη βοήθησαν να ανακάμψει από μια γρίπη. Η Cat συναντά τους πελάτες της και διδάσκει τη φυτική ιατρική μέσω της προσωπικής της μεθόδου, Herbwyfery. Είναι επίσης θεραπεύτρια-μασέζ, πιστοποιημένη από το MotherMassage™, και μέλος της αμερικανικής συντεχνίας βοτάνων.

 

Η αγάπη της Cat για τη βοτανική ιατρική μαζί με την αγάπη της για την προετοιμασία, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της ιστοσελίδα της, www.HerbalPrepper.com.

 

Είναι η συγγραφέας του βιβλίου Prepper’s Natural Medicine: Lifesaving Herbs, Essential Oils, and Natural Remedies for When There Is No Doctor και άρθρα της έχουν δημοσιεύει στο περιοδικό PREPARE.

 

Η Cat δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2020
Αριθμός Σελίδων :
208
Συγγραφέας :
Cat Ellis

.

Δείγμα 1ου κεφαλαίου (Prepping_for_a_Pandemic_chapter_1.pdf, 227 Kb) [Λήψη]