Η Εισβολή στο Τέρλινγκ Α'

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
13,90
978-618-5194-33-8
978-618-5194-33-8
Σε Απόθεμα
+

Κέρδισε το Στέμμα, τώρα πρέπει να σώσει το Βασίλειο…

 

Η Εισβολή στο Τέρλινγκ

 

-----------------------------

 

 

 

Οι Αγώνες Πείνας συναντούν Το παιχνίδι του Στέμματος

 

Η καταιγιστική συνέχεια του Best Seller, H Βασίλισσα του Τέρλινγκ

 

Με κάθε μέρα που περνάει, η Κέλσι Γκλυν προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις νέες της ευθύνες ως Βασίλισσα του Τέρλινγκ. Με τη διακοπή των φορτίων των σκλάβων στο γειτονικό βασίλειο του Μορτμέσνι, η Κέλσι έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρόκαρδη Κόκκινη Βασίλισσα, η οποία αντλεί δύναμη από τη μαύρη μαγεία και στέλνει τον τρομακτικό της στρατό με σκοπό να εισβάλει και να αρπάξει αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι δικό της. Και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την εισβολή.

Καθώς όμως ο Μορτιανικός στρατός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, η Κέλσι αναπτύσσει μια μυστηριώδη σύνδεση με μια περίοδο πριν το Πέρασμα. Καταλήγει να εξαρτάται από έναν παράξενο και πιθανότατα επικίνδυνο σύμμαχο: μια γυναίκα με το όνομα Λίλυ, η οποία παλεύει για τη ζωή της σε έναν κόσμο όπου το να είσαι γυναίκα είναι σαν έγκλημα. Σύντομα η Κέλσι αρχίζει να αλλάζει: δεν αναγνωρίζει ούτε το είδωλό της στον καθρέφτη ούτε την εξωπραγματική δύναμη την οποία τώρα κατέχει. Η μοίρα του Τέρλινγκ –αλλά και της ίδιας της τής ψυχής– μπορεί να συνδέεται με τη Λίλυ και την ιστορία της, αλλά ο χρόνος της Βασίλισσας Κέλσι εξαντλείται.

 

-----------------------------

 

«Έκανα μια εβδομάδα να κοιμηθώ, γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Δεν είναι υπερβολή αν πω ότι έπαθα εμμονή».

– EMMA WATSON

 

«Η νέα Κάτνις Έβερντιν. Αν χάσατε τη Βασίλισσα του Τέρλινγκ, τρέξτε, μην περπατήσετε απλώς, για να την αγοράσετε».

– ENTERTAINMENT WEEKLY

 

 

«Αυτό που καθιστά κάποιον αληθινό ήρωα είναι ότι οι ηρωικότερες πράξεις του γίνονται κρυφά. Δεν τις μαθαίνουμε ποτέ. Όμως, με κάποιον τρόπο, φίλοι μου, τις γνωρίζουμε».

 

Η νεαρή Κέλσι Ράιλι, μετά τον θάνατο της μητέρας της, της βασίλισσας Ελίσα, μεγαλώνει κρυμμένη σε ένα μικρό αγρόκτημα βαθιά μέσα στο δάσος.

 

Όταν από την πλήρη απομόνωση βρίσκεται ξαφνικά στο επίκεντρο μιας νέας πραγματικότητας, πρέπει να αποδείξει ότι ο τίτλος της βασίλισσας δεν είναι μόνο διακοσμητικός…

 

 

«Σας άρεσαν τα Παιχνίδια Πείνας; Ανυπομονείτε για ένα επεισόδιο του Παιχνιδιού του Στέμματος; Τότε, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με αυτό το νέο βιβλίο φαντασίας… με την εξαιρετική σύλληψη και την καθηλωτική γραφή».

– ΗΕΑΤ

 

 

-----------------------------------

 

Η Erika Johansen μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Σπούδασε στο Swarthmore College της Pennsylvania και κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλο Master of Fine Arts από το φημισμένο Iowa Writers Workshop. Εργάστηκε ως δικηγόρος, όμως ποτέ δεν σταμάτησε να γράφει.

 

Το πρώτο της βιβλίο, Η Βασίλισσα του Τέρλινγκ, το πρώτο βιβλίο της τριλογίας, έλαβε λαμπρές κριτικές και έγινε διεθνές μπεστ σέλερ.

 

Η Εισβολή στο Τέρλινγκ συνεχίζει την καθηλωτική ιστορία της Κέλσι Γκλυν και του βασιλείου του Τέρλινγκ, η οποία τελειώνει με το πολυαναμενόμενο Η Μοίρα του Τέρλινγκ.

 

Η Erika ζει στην Αγγλία.
Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2019
Αριθμός Σελίδων :
288
Συγγραφέας :
Erika Johansen
Μετάφραση :
Κασσιανή Μπουλούκου

.