Μια Κρυφή Ιστορία Μαγισσών, Τόμος Β'

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
13,90
978-618-5194-40-6
978-618-5194-40-6
Σε Απόθεμα
+

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο γεμάτο αναμνήσεις, πόνο και ελπίδα

Από την βραβευμένη συγγραφέα Louisa Morgan

“Η ιστορική φαντασία στα απολύτως καλύτερά της... Απολαυστικά ενδιαφέρον!”

-Boston Globe.

 

Περίληψη

'Ενα καθηλωτικό ιστορικό διήγημα που παρακολουθεί πέντε γενιές από πανίσχυρες μητέρες και κόρες-- μάγισσες, των οποίων η μαγική κληρονομιά είναι ταυτόχρονα μια επικίνδυνη απειλή και ένα εξαιρετικό δώρο.

 

Βρετάνη 1821. Αφότου η  grand-mère Υρσύλ δίνει τη ζωή της για να σώσει την οικογένειά της, η μαγεία μοιάζει να έχει πεθάνει μαζί της.

Παρόλα αυτά, οι γυναίκες της οικογένειας Ορσιέρ πασχίζουν να κρατήσουν την τέχνη ζωντανή, κάνοντας μισοξεχασμένα ξόρκια και λατρευτικά τελετουργικά με την ελπίδα μιας αναζωογόνησης. Και όταν η νεότερη κόρη τους φτάνει στην κατάλληλη ηλικία, η μαγεία ρέει ξανά.

Η γραμμή συνεχίζει, παρόλο που οι νέες γενιές παλεύουν όχι μόνο να υποτάξουν τη δύναμή τους, αλλά και να την κρατήσουν κρυφή.

 Όταν όμως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών, η ανάγκη της μαγείας είναι πιο επείγουσα από ποτέ. Όχι για απλά φίλτρα ή οράματα, αλλά για να αλλάξει ολόκληρη την πορεία της ιστορίας.

 

“Φρέσκο και απρόβλεπτο... (Η Μόργκαν) αποτυπώνει με ευαισθησία τους ρόλους των γυναικών σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο.”

-Historical Novel Society.

 

“Επικό σε έκταση και συγκλονιστικά τρυφερό, καταγράφει τη σχέση μητέρας και κόρης... Συνιστάται σε οπαδούς της  Nora Roberts και αναγνώστες του γυναικείου φανταστικού.”

-Booklist.

 

“Ένα μεγάλο οικογενειακό έπος, πλούσιο σε ιστορικές λεπτομέρειες και γεμάτο με μαγεία. Δεν θα θέλετε να τελειώσει αυτό το βιβλίο.”

-Sharon Shinn, συγγραφέας του Archangel.

 

"Μεγαλειώδης αφήγηση μιας ιστορίας γενεών που με κατέκτησε από την αρχή ως το τέλος. Έντονα ασυμβίβαστη και σπαρακτική χωρίς όμως συναισθηματικές εξάρσεις, Η Κρυφή Ιστορία Μαγισσών θα σας καθηλώσει.”

-Michael Bishop.

 

 "Το λάτρεψα. Ένα όμορφο αφήγημα γενεών, γεμάτο αναμνήσεις Πρακτικής Μαγείας... Προσγειωμένο και αληθινό, γεμάτο ταυτόχρονα πόνο και ελπίδα”.

-Laure Eve, συγγραφέας του The Graces.

 


Η Louisa Morgan είναι ψευδώνυμο για την βραβευμένη συγγραφέα Louise Marley. Συγγραφέας και μουσικός, ζει στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό μαζί με το Μπόρντερ Τεριέ της, τον Όσκαρ, και περιπλανιούνται παρέα στις παραλίες και τα μονοπάτια του της Ουάσινγκτον.

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2019
Αριθμός Σελίδων :
304
Συγγραφέας :
Louisa Morgan
Μετάφραση :
Σοφία Πολυκρέτη

.

Δείγμα 1ου κεφαλαίου (A_Secret_History_of_Witches_2_chapter_1.pdf, 167 Kb) [Λήψη]