ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
18,90
978-960-6868-67-2
978-960-6868-67-2
Σε Απόθεμα
+

Η καταιγίδα είχε πια κοπάσει και δεν ακούγονταν παρά μόνο μακρινές βροντές, σαν κάποιος που λέει «Α, και κάτι ακόμα…» είκοσι λεπτά αφότου είχε παραδεχτεί ότι είχε χάσει σε μια διαφωνία.

Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2012
Αριθμός Σελίδων :
392
Διαστάσεις:
13,5 cm x 20,5 cm
Συγγραφέας :
Eoin Colfer
Μετάφραση :
Ερμής Κατσαμπάνης

Eoin Colfer

O Eoin Colfer γεννήθηκε το 1965 στο Γουέξφορντ της Ιρλανδίας. Δάσκαλος στο επάγγελμα, είναι πλέον διάσημος ως συγγραφέας παιδικών μυθιστορημάτων. Η σειρά βιβλίων του με ήρωα τον Αρτέμη Φάουλ έχει ήδη μεταφραστεί σε σαράντα γλώσσες, οι περισσότερες ανθρώπινες. Άλλα βιβλία του είναι Οι σούπερ καταδιώκτες και το Half Moon Investigations, το οποίο έγινε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά από το BBC.

Τα βιβλία του έχουν τιμηθεί με διάφορα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων του Καλύτερου Παιδικού Βιβλίου της Χρονιάς στη Βρετανία και τη Γερμανία. Ο Colfer έλαβε επίσης το βραβείο Μπετελγεζιανής Καπνιστής Ρέγκας για τον πιο κοντό πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα. Το τελευταίο αυτό βραβείο το έχει κρύψει στο πατάρι, επειδή είναι ραδιενεργό και τα παιδιά του το φοβούνται.

Το Και κάτι ακόμα... είναι το πρώτο του βιβλίο για ενήλικες. Ο Colfer δεν εντόπισε διαφορές στο να γράφει βιβλία για ενήλικες σε σχέση με το να γράφει βιβλία για εφήβους, εκτός ίσως από την περιορισμένη χρήση των φράσεων Δεν έφταιγα εγώ και Δεν θα με πιάσετε ποτέ!