ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η προσωπική επιχείρηση με την επωνυμία «Αντώνιος Νικολουδάκης», τον διακριτικό τίτλο FantasyShop, (εφεξής καλούμενη για συντομία “ FantasyShop ”), οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στην άνω εταιρεία. Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Γ΄ Σεπτεμβρίου, αριθμός 65, στην Αθήνα, τ.κ 10433, Ελλάδα, ΑΦΜ 032728580 ΔΟΥ Δ Αθηνών.

Για τις ανάγκες τις παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Γ΄ Σεπτεμβρίου, αριθμός 65, στην Αθήνα, ή στον αριθμό τηλεφώνου 0030-210 8231072

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον ΧΡΗΣΤΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος fantasyshop.gr και της FantasyShop και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι. Η FantasyShop μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της FantasyShop. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα της FantasyShop.

Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

Η FantasyShop δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της και ειδικότερα όσον αφορά στα στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.


ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στην FantasyShop. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος fantasyshop.gr που προβάλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.fantasyshop.gr, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.

Συνεπώς, απαγορεύονται παντός τύπου ενέργειες που σχετίζονται με την χρήση του υλικού που ανήκει στην FantasyShop. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κατόπιν αδείας της FantasyShop. Επιπλέον, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα της FantasyShop και της ηλεκτρονικής της τοποθεσίας fantasyshop.gr με τρόπο που να προσβάλλουν την ταυτότητά της σε οποιοδήποτε χρήστη μέσω οποιασδήποτε μεθόδου. Απαγορεύεται η τροποποίηση, διανομή, ή αναδημοσίευση της παρούσας ιστοσελίδας για κανένα σκοπό.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Αναγκαία προϋπόθεση για την χρήση των υπηρεσιών που παρέχει η ιστοσελίδα είναι η εγγραφή του ΧΡΗΣΤΗ σε αυτή, όπως ειδικότερα του υποδεικνύεται από τα σχετικά εικονίδια στην ιστοσελίδα. Οι απαιτήσεις πιθανόν να τροποποιούνται από καιρό σε καιρό από την FantasyShop. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την εγγραφή του πρέπει να είναι ορθές, ειλικρινείς, ακριβείς, και πλήρεις. Στην περίπτωση κατά την οποία κάποιο από τα στοιχεία που έδωσε ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την εγγραφή του αλλάξει, υποχρεούται να ενημερώσει το εικονίδιο της ιστοσελίδας, με τα στοιχεία «ΠΡΟΦΙΛ» εφοσον συνδεθει στο λογαριασμο του.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η αγορά εμπορευμάτων μέσω της FantasyShop περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η ελληνική νομοθεσία.

Για την πραγματοποίηση αγορών μέσω της ιστοσελίδας, απαιτείται να εγγραφεί σε αυτή ο ΧΡΗΣΤΗΣ (σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από την ιστοσελίδα) και να δηλώσει τα προσωπικά στοιχεία του, δηλαδή υποχρεούται να δηλώσει το πραγματικό του όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου του, την ηλεκτρονική του διεύθυνση και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να του ζητηθούν.

Κατά την παραγγελία των προϊόντων θα ζητηθεί από τον ΧΡΗΣΤΗ, να δηλώσει στοιχεία πληρωμής (π.χ. στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας κλπ) και να διαβεβαιώσει και να εγγυηθεί ότι τα στοιχεία πληρωμής που παρείχε στην FantasyShop, κατά την παραγγελία του, είναι έγκυρα και ορθά.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη μόνο σε ιδιώτες και άλλα πρόσωπα που συμμορφώνονται με τους όρους καταλληλότητας που θέτει η FantasyShop και για τους οποίους έχει εκδοθεί έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από τράπεζα που είναι αποδεκτή από την FantasyShop και των οποίων οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από την FantasyShop και έχουν εξουσιοδοτήσει την FantasyShop να διεκπεραιώσει μία ή περισσότερες χρεώσεις στην πιστωτική κάρτα τους για το ποσό της συνολικής αξίας των αγορών τους για τα προϊόντα που αγοράζουν.

Οι αγορές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση του (ή για δώρα) και δεν επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσει για μεταπώληση ή για άλλους εμπορικούς σκοπούς. Η FantasyShop επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να απαγορεύει την παραγγελία και πώληση πολλαπλών ποσοτήτων ενός προϊόντος, προς τον ΧΡΗΣΤΗ που αποστέλλεται σε έναν πελάτη ή σε μια ταχυδρομική διεύθυνση.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, εφόσον επιθυμεί να αγοράσει προϊόντα από την FantasyShop, την εξουσιοδοτεί ρητά και ανεπιφύλαχτα να πραγματοποιεί ελέγχους πίστωσης και, όπου αυτή το κρίνει απαραίτητο, να μεταδίδει ή να λαμβάνει κατά καιρούς πληροφορίες για τον ΧΡΗΣΤΗ προς ή από τρίτους, όπως για παράδειγμα αναφορές πίστωσης, και να προβαίνει σε επιβεβαίωση της ταυτότητας του. Για τις παραγγελίες ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, η FantasyShop δύναται να επικοινωνήσει, με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο με τον ΧΡΗΣΤΗ για να επαληθεύσει την ταυτότητά του πριν του αποστείλει την παραγγελία του.

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η FantasyShopπροσφέρει προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχει προμηθευτεί από κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Κανένα προϊόν της FantasyShop δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας. Περαιτέρω, τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της FantasyShopκαι ειδικότερα στη σελίδα του κάθε προϊόντος.

Παρότι για κάθε προϊόν γίνεται από την FantasyShopπλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της FantasyShop ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει η FantasyShopγια τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης. Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, αν δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων (10:00-17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) στη διεύθυνση Γ΄ Σεπτεμβρίου, αριθμός 65, στην Αθήνα, στο φαξ 0030 210-8252436 (αριθμός τηλεφώνου 003 0210-8231072) ή με e-mail στο info@fantasy-shop.gr

Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η FantasyShop αποποιείται πάσα εγγύηση, ρητή ή νοούμενη, για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται οπουδήποτε σε αυτή την ιστοσελίδα. Η FantasyShop δηλώνει ότι θα ακυρώνονται αυτόματα οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρα ή διεύθυνση διαφορετική από αυτές στις οποίες αυτή δεν πραγματοποιεί αποστολές ή αν κρίνει ότι συντρέχει δόλος.

 

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της FantasyShop είναι ίδια σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της. Σε επιλεγμένα προϊόντα υπάρχουν προσφορές, η τιμή των οποίων διαφέρει από τα υπόλοιπα καταστήματα και ισχύει μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλες οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγή και για τον λόγο αυτό ο ΧΡΗΣΤΗΣ, υποχρεούται να ελέγχει την τελική τιμή πώλησης πριν αποστείλει την παραγγελία του.

 

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η FantasyShopέχει λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσει ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά.

Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Όλες οι τιμές που δημοσιεύονται περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. για τις χώρες όπου ισχύει η επιβολή του Φ.Π.Α. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ και αποδέχεται η FantasyShopθα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Η FantasyShopκάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση - αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών παρακαλείται ο ΧΡΗΣΤΗΣ εφόσον διαπιστώσει ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσει στην παραγγελία του να επικοινωνήσει με το τμήμα Πωλήσεων (αριθμός τηλεφώνου 0030 210 8231072) ή να αποστείλει email στο info@fantasy-shop.gr ή φαξ στον αριθμό 0030210 8252436.

 

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία (σελίδα με τίτλο «ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ»), δηλαδή πριν την επιβεβαίωση της, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ακυρώσει απλα κλεινοντας το παραθυρο περιηγησης ή να διαφοροποιήσει το προϊόν ή την ποσότητα που είχε επιλέξει (επιλέγοντας το εικονίδιο «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ») ή να επιβεβαιώσει την παραγγελία του και να προχωρήσει στα στοιχεία αποστολής και χρέωσης (επιλέγοντας το εικονίδιο «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ»).

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από την FantasyShopυπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η FantasyShopπροσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από το κέντρο διανομής της.

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, αφού επιλέξει για το «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» του τα προϊόντα που επιθυμεί και τον τόπο παράδοσης, θα αποστείλει την παραγγελία του ακολουθώντας τα σχετικά εικονίδια στην ιστοσελίδα. Στην συνέχεια με την επιλογή του εικονιδίου «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ», η παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ θα αποσταλεί στην FantasyShop, αφού έχει επιλέξει τον τρόπο πληρωμής, στην σελίδα «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ». Η FantasyShop ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ για τον αριθμό της παραγγελίας του. Στην συνέχεια, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα ενημερωθεί από την FantasyShop, το συντομότερο δυνατόν, με e-mail, για να επιβεβαιωθεί ότι ελήφθη και ολοκληρώθηκε η παραγγελία του. Το εν λόγω e-mail σημαίνει ότι η παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ έγινε δεκτή και ότι η FantasyShopπροέβη σε χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του αφού πρώτα ήλεγξε τα στοιχεία αυτής (στην περίπτωση που θα εξοφλήσει με αυτούς τους τρόπους). Σε περίπτωση που η FantasyShopπροβεί στην χρέωση της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ και διαπιστώσει ουσιώδη λάθη στην παραγγελία, διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων στην κάρτα του και ακύρωση της παραγγελίας. Η FantasyShopδιατηρεί επίσης το δικαίωμα να μην δεχτεί την παραγγελία, εάν δεν κατορθώσει να αποκτήσει εξουσιοδότηση πληρωμής, για παράδειγμα, όταν ισχύουν περιορισμοί στη μεταφορά ενός συγκεκριμένου είδους, όταν το προϊόν δεν βρίσκεται διαθέσιμο ή δεν ικανοποιεί τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας και αποσυρθεί, ή αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας που αναγράφονται παραπάνω.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, μέσω Paypal και με αντικαταβολή (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος). Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του ΧΡΗΣΤΗ μόλις η FantasyShop λάβει την παραγγελία του και αφού ελέγξει τα στοιχεία του. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του ΧΡΗΣΤΗ αρνηθεί να δώσει στην FantasyShopεξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν θα θεωρηθεί η τελευταία υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση. Η FantasyShopκαταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.

Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών σε αυτή την ιστοσελίδα διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πληρωμών της Eurobank, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή. Επιπλέον, η FantasyShopκαταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της FantasyShopδεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια εις βάρος του ΧΡΗΣΤΗ.

Όσον αφορά την πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο του ΧΡΗΣΤΗ (αντικαταβολή), αυτός θα πληρώσει τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η FantasyShop, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η FantasyShopασφαλίζει κάθε αγορά καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί στον ΧΡΗΣΤΗ. Από την στιγμή που θα υπογράψει ο ΧΡΗΣΤΗΣ για την παραλαβή των προϊόντων που αγόρασε, από εκείνη την στιγμή και μετά η ευθύνη είναι δική του.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η FantasyShopυποχρεούται να αποστείλει τα προϊόντα, στην διεύθυνση που έχει δώσει ο ΧΡΗΣΤΗΣ, εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail), σύμφωνα με τα ανωτέρω. Ειδικότερα, η εν λόγω προθεσμία ξεκινάει στις 16:00 (ώρα Ελλάδος), της επομένης από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εργάσιμης (για την Ελλάδα), ημέρας και λήγει την τέταρτη εργάσιμη (της χώρας προορισμού), ημέρα. Στην περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να του αποσταλούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα θα χρεώνεται επιπλέον, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην ιστοσελίδα. Όλα τα τυχόν έξοδα για την παράδοση θα αναγράφονται καθαρά στην παραγγελία και θα περιλαμβάνουν ασφάλιση. Η FantasyShopθα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ και θα έχει τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό. Ουδεμία ευθύνη φέρει η FantasyShop για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση χωρίς δική της υπαιτιότητα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στόχος της FantasyShopείναι να εγγυηθεί την πλήρη ικανοποίησή του ΧΡΗΣΤΗ. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν μείνει ικανοποιημένος από την παραγγελία του, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά του να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, συμπληρώνοντας αρχικά το έντυπο υπαναχώρησης που επισυνάπτεται στο εικονίδιο «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και να το αποστείλει υπογεγραμμένο στην FantasyShop, είτε με e-mail (στο info@fantasy-shop.gr) είτε με ΦΑΞ (0030 210-8252436). Ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει επίσης τη δυνατότητα να προσέλθει στο κεντρικό κατάστημα του Δικτύου μας (3ης Σεπτεμβρίου 65)και να επιστρέψει το προϊόν.

Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών βαρύνουν την FantasyShop, αρκεί αυτές να πραγματοποιούνται από τις μεταφορικές εταιρείες Ελτα (για τις αποστολές εντός Ελλάδος)

 

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πρέπει:

α. Να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα στο τμήμα «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

β. Να συνεννοηθεί με την μεταφορική εταιρεία η οποία θα παραλάβει το προϊόν. Μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα, δίχως να καταβάλει έξοδα αποστολής, αφού έρθει σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του FantasyShop(Τήλ 0030 210 8231072, email info@fantasy-shop.gr)

Προτιμάται η επιστροφή των εμπορευμάτων μέσω των εταιρειών Ελτα (για τις αποστολές εντός Ελλάδος. Εντούτοις, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Η FantasyShopδεν εγγυάται την ασφάλεια ή την ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών.

γ. Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι Γ΄ Σεπτεμβρίου, αριθμός 65, στην Αθήνα, τ.κ. 10433, Ελλάδα.

δ. Μόλις τα προϊόντα του ΧΡΗΣΤΗ παραληφθούν και διεκπεραιωθούν, η FantasyShop υποχρεούται να τον ενημερώσει μέσω e-mail ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο της ζητηθεί ρητά από τον ΧΡΗΣΤΗ.

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να συμπληρώσει και να αποστείλει στην FantasyShop, την ηλεκτρονική ή έντυπη Φόρμα Επιστροφών, εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.

Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κλπ).

Τα προϊόντα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική συσκευασία τους. Όπου παρέχονται κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες, δερμάτινες ετικέτες, κουτιά θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή ενδέχεται να μη γίνει δεκτή.

Προϊόντα που αποστέλλονται μετά το χρονικό περιθώριο των δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας, θα γίνονται δεκτά μόνο κατά τη διακριτική ευχέρεια της FantasyShopκαι θα αποζημιώνονται μόνο με πίστωση για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος. Τονίζεται ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον μεταφορέα στην απόδειξη παραλαβής του προϊόντος για αποστολή (επιστροφή). Εάν επιστραφούν περισσότερα από ένα είδη από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.

Εάν πληρούνται όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, η FantasyShopθα επιστρέψει στον ΧΡΗΣΤΗ ολόκληρο το χρηματικό ποσό της αξίας των αγορασμένων προϊόντων που επέστρεψε, εκτός από τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ επέλεξε άλλη μεταφορική εταιρεία πλην των εταιρειών Ελτα. Σε περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν γίνουν δεκτά, θα ειδοποιηθεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ, άμεσα, από την FantasyShop.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημιά ή αν παρουσιαστεί κατασκευαστικό σφάλμα εντός μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ οφείλει να έχει υπ’ όψιν του ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως (ως αποζημίωση νοείται η επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλε ο ΧΡΗΣΤΗΣ). Ωστόσο, η FantasyShopδιατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Η FantasyShopθα ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ για την εξέλιξη του παραπόνου του. Αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να αλλάξει ένα ελαττωματικό προϊόν, καλείται να έχει υπ’ όψιν του ότι η FantasyShopδύναται να το αντικαταστήσει μόνο με το ίδιο προϊόν του ίδιου μεγέθους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Όπου είναι εφικτό, η FantasyShopθα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μόλις η FantasyShopλάβει τα προϊόντα και ελέγξει ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα λάβει ένα e-mail που θα ενημερώνεται ότι τα προϊόντα έγιναν δεκτά. Η αξία των προϊόντων θα πιστωθεί στην πιστωτική κάρτα του αρχικού αγοραστή ή στο λογαριασμό του ΧΡΗΣΤΗ, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών αφότου ο ΧΡΗΣΤΗΣ επέστρεψε το προϊόν που αγόρασε και αφού η FantasyShopήλεγξε ότι η επιστροφή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις.

 

ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός της FantasyShop, όπως διαφημιστές. Η FantasyShopδεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αποποιήσεις και εξαιρέσεις ευθύνης σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις δεν θα ισχύουν για ζημίες που οφείλονται από θάνατο ή τραυματισμό που προκλήθηκε λόγω αμέλειας εκ μέρους της FantasyShop ή των εργαζομένων σε αυτήν ή των αντιπροσώπων της ή ως συνέπεια δόλου. Οι εν λόγω αποποιήσεις και εξαιρέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Αν κάποια διάταξη σε αυτές τις αποποιήσεις και εξαιρέσεις θεωρηθεί παράνομη, άκυρη ή μη εφαρμοστέα για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η εν λόγω διάταξη θα θεωρηθεί μεμονωμένη και δεν θα επηρεάσει την ισχύ και την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

 

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Κατά απαίτηση της FantasyShop, συμφωνεί απόλυτα ο ΧΡΗΣΤΗΣ να υπερασπιστεί, αποζημιώσει και προστατέψει την FantasyShopαμέσως μόλις το ζητήσει, τα στελέχη της, τους διευθυντές της, τους αντιπροσώπους της, τις συνδεδεμένες σε αυτήν εταιρείες, τους δικαιοπάροχους και τους προμηθευτές της από και κάθε ευθύνη, αξίωση, δαπάνη, ζημία και απώλεια, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων, που ενδέχεται να προκύψει λόγω παράβασης εκ μέρους του ΧΡΗΣΤΗ αυτών των Όρων & Προϋποθέσεων από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή από τη χρήση άλλων προσώπων που αποκτούν πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του στο Ίντερνετ. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα η FantasyShop, με δικές της δαπάνες, να αναλάβει την αποκλειστική υπεράσπιση και τον έλεγχο κάθε υπόθεσης που κανονικά υπόκειται σε επανόρθωση εκ μέρους του ΧΡΗΣΤΗ σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος.

ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Η FantasyShopκαταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν περιέχει ιούς ή σφάλματα. Ωστόσο, δεν δύναται να εγγυηθεί ότι η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των ιστοσελίδων δεν θα προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η FantasyShopαναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και των ηλεκτρονικών του συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Είναι ευθύνη του ΧΡΗΣΤΗ να εξασφαλίσει τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα του επιτρέψει να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και να φιλτράρει οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή του. Δεν θεωρείται υπεύθυνη η FantasyShop για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της FantasyShopεπιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του ΧΡΗΣΤΗ είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ, του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Παρέχεται η δυνατότητα στον ΧΡΗΣΤΗ να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ είναι μόνο αυτός και κανένας άλλος, μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του Μυστικού Κωδικου Ασφαλείας (password) υποχρεούται ο ΧΡΗΣΤΗΣ να ειδοποιήσει άμεσα την FantasyShop στο email info@fantasy-shop.gr, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Συνίσταται στον ΧΡΗΣΤΗ, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζει το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγει τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η FantasyShop χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) - 128bit. Η πρόσβαση στα συστήματα της FantasyShop(servers) ελέγχεται από firewall. Η FantasyShopχρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Κατά αυτό τον τρόπο όλες οι προσωπικές πληροφορίες του ΧΡΗΣΤΗ, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής του, κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), όταν αυτοί χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς χρήστες, για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Όλα αυτά επιτυγχάνονται αφού οι συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της VERISIGN και της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

 

ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον ΧΡΗΣΤΗ στη FantasyShopείναι εμπιστευτικές και η τελευταία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Η FantasyShopδεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτόν ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η FantasyShopχρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους. Για περαιτέρω ασφάλεια του ΧΡΗΣΤΗ, θα πρέπει και ο ίδιος να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ μόνον εφόσον το επιθυμεί και το δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγγραφής του ως μέλος. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και τα δεδομένα και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεται. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο ΧΡΗΣΤΗΣ στη διάθεσή της FantasyShopμε την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η FantasyShop, καταβάλλει κάθε εύλογη προφύλαξη για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμή απόρρητα αλλά, εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της, δεν φέρει ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες που της παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Η FantasyShopεπεξεργάζεται όλα τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ χρησιμοποιώντας μια ασφαλή υπηρεσία πληρωμών και δεν κρατάει ούτε αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία στους διακομιστές της. Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ μόνο για να εκπληρώσει την παραγγελία του, εκτός εάν συμφωνήσει να τα χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς. Στην περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να ενημερώνεται κατά καιρούς για προϊόντα και προσφορές που ενδέχεται να τον ενδιαφέρουν, μπορεί να συμπληρώσει την σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα. Στην περίπτωση κατά την οποία η FantasyShop υποπτευθεί δόλο σε κάποια παραγγελία ή πληρωμή, θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που της έχει δώσει ο ΧΡΗΣΤΗΣ για να διερευνήσει το ζήτημα.

 

ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ

Η παρούσα ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της και κάθε σύμβαση που συνάπτεται ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Οι συμβαλλόμενοι σε κάθε τέτοια σύμβαση συμφωνούν να υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας. Όλες οι συμβάσεις είναι στα Αγγλικά και Ελληνικά.

 

Η FantasyShopΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.