ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΠΗ

Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος
17,90
978-960-6868-37-5
978-960-6868-37-5
Δεν υπάρχει απόθεμα
Το Best Seller των NY Times που έσπασε τα ταμεία στην Αμερική, πούλησε πάνω από 200.000 αντίτυπα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και δημιούργησε μια σαρωτική «αγγελομανία» παγκοσμίως. Έχει ήδη μεταφραστεί σε 15 και πλέον αγορές.
 
Για τη Νόρα Γκρέι, ένα ειδύλλιο δεν ήταν στα σχέδιά της. Ποτέ δεν της άρεσαν ιδιαίτερα τα αγόρια στο σχολείο της, ανεξάρτητα από το πόσο η κολλητή της, η Βι, τους ωθεί σ’ εκείνη. Ποτέ, μέχρι που εμφανίστηκε ο Πατς. Με το αβίαστο χαμόγελό του και με μάτια που μοιάζουν να κοιτάζουν μέσα της, ηΝόρανιώθειέλξηγια εκείνον πέρα από κάθε λογική. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να πέσει στην αγκαλιά του ή να το βάλει στα πόδια και να κρυφτεί. Κι όταν προσπαθεί να αναζητήσει ορισμένες απαντήσεις, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται κοντά σε μία αλήθεια πολύ πιο ανησυχαστική απ’ οτιδήποτε την κάνει να αισθάνεται ο Πατς. Γιατί η Νόρα βρίσκεται καταμεσής μίας μάχης που μετρά αιώνες ανάμεσα στους αθάνατους και στους έκπτωτους – και αργά ή γρήγορα, πρέπει να επιλέξει πλευρά…
Κατασκευαστής:
Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Fantastikos kosmos

Δίτομο :
Ημερ. Έκδοσης:
2010
Αριθμός Σελίδων :
368
Διαστάσεις:
13,5 cm x 20,5 cm
Συγγραφέας :
Becca Fitzpatrick
Μετάφραση :
Δήμητρα Καρανικολού

Becca Fitzpatrick

Η Becca Fitzpatrick ζει στο Κολοράντο. Η Αγγελική Σιωπή είναι το πρώτο της µυθιστόρηµα. Όταν δεν ασχολείται µε τη συγγραφή, συνήθως αναζητεί παπούτσια σε τιµή ευκαιρίας, τρέχει ή παρακολουθεί αστυνοµικές σειρές στην τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.beccafitzpatrick.com